fredag 21. mars 2014

2 Voksi Dream vognpose...

Vi er så heldige å få teste en helt ny vognpose, Voksi Dream. Dette er en ren dunpose, og kan brukes opp til barnet er 4 år. Det følger med en forlengerdel som man setter på etter at barnet er ca 2 år.


Nå har vi testet den en god stund, og jeg er strålende fornøyd med den. Og viktigst av alt, minstemann storkoser seg i posen. Den er varm og god, og er fantastisk myk og fleksibel. Posen er romslig, og passer perfekt i vogna vår, Emmaljunga City Cross.


Posen har forsterkede felter der man lager hull til selene, og var lett å lage hull på, uten å risikere å rive opp posen. Den er utrolig lekker å se på, og kommer i flere friske farger. Vi valgte brun/grønn, og den finnes også i brun/gul, plomme/rosa og turkis/sort. Jeg liker spesielt godt de fine treknappene, en lekker detalj som hever kvalitetsfølelsen.


Posen kan også brettes helt ut og brukes som leketeppe eller dyne. Vi har allerede brukt den som leketeppe/sitteunderlag ute på tur, så slipper minstemann å bli våt i stumpen, men kommer litt opp av vogna.


Vi har testet vognposen i både kaldt vær og mildvær, og blåser det surt er det bare å snurpe sammen hodedelen så det blir ekstra lunt i posen. Når det har vært litt varmere, har jeg brettet posen rundt ryggen på vogna, så henger den fint over kanten og det blir litt mer luftig.Jeg syns det aller beste med posen er at den er så myk, og at den ikke blir klam oppi. Begge guttene mine er varme av seg, så det er alltid litt utfordrende å kle på de masse klær når det er kaldt ute, for de blir så varme. I denne posen holder de fin temperatur. Jeg har brukt posen både til minstemann og storebror virvelvind, for han syns det er litt stas å kunne sitte i vogna om han blir sliten på tur.


Her finner du Voksi Dream vognposene.

Har du noen spørsmål om posen, legg gjerne igjen en kommentar!
Ha en flott helg!
K J E R S T I

2 kommentarer:

Unknown sa...

Hei. Har du brukt denne vognposen om vinteren?☺

Beate Lund Tørud sa...

Hvor kaldt har det vært når du har prøvd denne?
Tåler den -20 og kaldere?