tirsdag 23. august 2011

2 Broom...

Noen ganger får man vel bare ta et steg tilbake, og innse at man har gjort sin plikt på den «politiske korrekte leker»-bølgen, og slå seg til ro med at valget er tatt. Bamser, bøker og søte små saker får, per idag, vike for det som tydeligvis er det mest spennende i verden... 

G R E S S K L I P P E R E


Store, små, den i garasjen, naboens, den vi kjørte forbi istad, den vi hører men ikke ser - ALT annet er uaktuelt å fokusere på om noe av dette skulle dukke opp. 

SÅ ivrig, SÅ fokusert, og så i overkant seriøs som virvelvinden vår blir når det er gressklippere i området, det er morsomt å se. Og skulle du være i tvil om hva det er han mener, er han raskt på pletten med retningen, nydelig pekt ut med en lubben liten pekefinger, akkompagnert av en overdådig sjarmerende «brom-brom-brom». 

Godgutten

  post signature

2 kommentarer:

Veronika sa...

Så utrolig herlige bilder:) Nå bor jo vi på gård, og lillebror har nok fått traktorkjøringa inn med morsmelka, så han virker å være umettelig på traktor samme hvor lenge han er med å kjører, derfor er det artig å se at det er flere slike gutter rundt omkring.

TANKESPINN og VIRVELVIND sa...

Tusen takk Veronika :D Koselig å høre!
Oi, så moro, tipper han storkoser seg da. Kjempegøy med små motorgutter - pussig at de er såpass "guttete" så tidlig og syns jeg. Her går det i gressklippere og traktorer hele dagen! Tøffe gutter det ;)
Ha en fin kveld!