onsdag 10. august 2011

4 Fotografier...

Jeg har hatt speilrefleks i mange år, men har ikke prøvd ut manuelle innstillinger før dette siste året. Helt utrolig egentlig, men når jeg først begynte, ble jeg raskt H E K T A. Jeg er nok litt photoshop-addict og, og elsker å redigere bildene i etterkant. Når man skal lære seg å bli bedre på å ta bilder, har jeg både lest og erfart at man må ta drøssevis av bilder. Dette går selvfølgelig ut over både familie, firbente og venner, som mer eller mindre frivillig blir motiver. 
Dette siste året har jeg vært så heldig å få være med mange flotte mammaer og babyene deres og, så da ble det desto flere å øve seg på. Mange bilder har det blitt, og noen av de har blitt veldig fine og. Derfor lagde jeg en cd i går med alle de fineste bildene fra barselgruppe, babytrall og turer vi har vært på. Cd-cover laget jeg i Indesign, og printet på fotopapir. Festet en liten hilsen inni også. Alle fikk selvfølgelig cover med sin lille sjarmør på. Ikke vanskelig å ta fine bilder med sånne motiver!

Ha en fin kveld! 
Legg gjerne inn en kommentar til meg, det er veldig stas :)

  post signature

4 kommentarer:

Toril (foreldremanualen) sa...

Oj, så fantastisk flott! Skulle gjerne vært i barselgruppe med deg ;-)

TANKESPINN & VIRVELVIND sa...

Åh, tusen takk for hyggelige ord :D Og så koselig med kommentar! Ha en fin kveld :)

Ingunn sa...

Hei! For en flott blogg du har! Mange fine bilder, og du skriver så bra!

Heldig barselgruppe ja:)

Ingunn.

TANKESPINN & VIRVELVIND sa...

Hei Ingunn :) Så koselig å høre, det setter jeg stor pris på! Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar. Ha en flott dag, og god helg! :)