mandag 15. august 2011

2 Hunderfossen...

Sommeren er vel egentlig over, men vi bestemte oss for å ta en siste utflukt før høsten setter inn. Så i helga dro vi og besøkte bestemor/oldemor på Lillehammer. Jeg er utrolig glad i byen, og stedet der bestemor bor - som er litt sånn i nærheten av der den kule "OL-helleristningen" i skogen er. For to og et halvt år siden giftet vi oss i iskatedralen i Hunderfossen, så nå var det på tide med et besøk igjen. Vi gledet oss veldig til å vise minstemann parken, og håpet det var litt å gjøre for en aktiv 1-åring der.

Vi var heldig med været, siden vi fikk typisk parkvær - sol og overskya - akkurat passelig t-skjortevær. I kjent stil inntok vår lille virvelvind området, og sveipet over det som var å boltre seg på i rasende fart. Han er herlig usjenert, og fant seg eldre lekekamerater overalt. Av aktiviteter var det mye man måtte være 90 cm for å prøve, og ikke snart 80 cm som han er, men vi fant overraskende mye moro å gjøre allikevel.

Hmm... hvor blir det av pappa og bestefar da...

Energisenteret S O V han seg gjennom (ironisk nok), etter en knallgod tacomiddag, hvor han også satt en nachochips skikkelig i halsen (han har ikke alltid tid til å tygge). Så parkmoroa startet for alvor da luren var unnagjort, og gokartbanen var oppdaget. Dette var riktignok for de litt eldre gutta, men etter litt venting, fikk han heiet på bestefar og pappa med engasjerte "brum brum" hver gang de passerte. 

...den som bare hadde vært littegranne større!

Deretter bar det ned til traktorkjøringa. DET var stas. Og veldig "brum brum". Store, forventningsfulle øyne, og et nestenvellykket forsøk på å bare løpe rett gjennom et kvarter med kø (hvorfor vente, det kom jo en traktor) ble raskt til en svært så underholdende tur med John Deere-traktoren, tegnefilm, og snakkende høner og haner. Moro!

...jeg ser`n pappa! "Brum brum"

Etterpå fant vi traktorer i litt mindre skala, og jeg mistenker pappa`n for å kose seg minst like mye som junior med all kjøringen...


Et obligatorisk isbar-besøk måtte også til. Ellers var det sklier, en liten sopp-karusell (som jeg tror ble litt treig for småen), sandkasser, ballbinge, trollet, gressplen å boltre seg på, og masse godt å spise for små energitasser (f.eks sukkerspinn...) Slottet rakk vi ikke besøke, og vi var der fra 11-16.30, så tida går virkelig unna. 

Godt samarbeid!

Vi kjøpte med oss en liten badeand i lekker John Deere-snekkerbukse som en liten souvenir, og bestemte oss for å begynne å samle på badeender (skal skrive mer om hvorfor snart). 
Det var en flott dag for alle sammen, og en knall avslutning på årets sommerferie!

Ha en flott uke!
post signature

2 kommentarer:

Pappa sa...

Det var fint skrivi Kjersti. Dagen var flott. Mulighet for å ta med grillmat og virkelig kose seg.( ved senere besøk) Tøffe Fredrik fikk seg en skikkelig døla kul under et litt hardt møte med asfalten.

TANKESPINN & VIRVELVIND sa...

Takk for det :D Koselig med kommentarer! Ja, var en kjempefin dag, og vi fikk virkelig bevist at godgutten er tøff som få - tror jeg hadde grini mye lenger enn han om jeg hadde sust i asfalten på den måten! ;)